Плейлист на Булгареа за Коледа?

коледни песни музикален плейлист за коледа булгареа
Най-любимите коледни песни са включени в него. Само с един клик можете да донесете търсенето коледно настроение във Вашия дом.
Булгареа - Hero BG

Времето за коледни радости е вече тук, и нищо не създава по-подходящо настроение от добре подбрана коледна музика. От Булгареа подбрахме някои от най-обичаните коледни песни в нашия YouTube канал. Този специално създаден музикален лист включва коледни песни, изпълнени от звезди, чийто талант и популярност са превърнали техните творби в истински хитове.

1. "All I Want for Christmas Is You" - Mariah Carey

Не може да започне Коледният плейлист без най-популярната коледна песен на всички времена. Mariah Carey ни пренася в коледното настроение с нейния характерен вокал и радостен дух.

2. "Last Christmas" - Wham!

Легендарната британска група Wham! създава уникален въпросителен дух в тази популярна коледна класика, която несъмнено ще ви накара да размишлявате за предстоящите коледни празници.

3. "Santa Tell Me" - Ariana Grande

Ariana Grande придава собствен стил на коледната музика с "Santa Tell Me". Тази енергична и забавна песен ще ви накара да танцувате и пеещо да посрещнете коледната радост.

4. "Feliz Navidad" - Jose Feliciano

Открийте коледната радост с международния хит на Jose Feliciano - "Feliz Navidad". С този весел и празничен трак, коледата става още по-цветна и разнообразна.

5. "Jingle Bell Rock" - Bobby Helms

Класическият рок на "Jingle Bell Rock" в изпълнение на Bobby Helms създава настроение на празнична веселба и е отличен избор за този Коледен плейлист.

6. "Underneath the Tree" - Kelly Clarkson

Kelly Clarkson дарява слушателите си с "Underneath the Tree" - съвременна коледна песен, която ни напомня за значимостта на любовта и обичайните радости по време на празниците.

7. "Do They Know It's Christmas?" - Band Aid

Band Aid, с участието на някои от най-големите музикални звезди, ни напомня за значението на солидарността и помощта в този сезон на даряване.

8. "Happy Xmas (War Is Over)" - John Lennon, Yoko Ono

Този ангажиран коледен химн на John Lennon и Yoko Ono не само създава празнично настроение, но и проповядва послание за мир и разбирателство.

9. "Merry Christmas, Happy Holidays" - NSYNC

С гласовете на *NSYNC, "Merry Christmas, Happy Holidays" е една от най-веселите и пълни с енергия коледни песни, която със сигурност ще ви накара да се усмихнете.

10. "White Christmas" - Bing Crosby

С благородната класика "White Christmas" в изпълнение на Bing Crosby, плейлистът придава на момента допълнително усещане за топлина и уют.

Този Коледен плейлист е съставен от още 35 любими песни и предлага разнообразие от коледни хитове, изпълнени от най-ярките и вълнуващи звезди в музикалния свят. Нека този плейлист създаде незабравими моменти на радост и топлина през този коледен сезон. Приятно слушане: