Стани кулинарен посланик на Булгареа: Най-новото предизвикателство за любителите на българския вкус

кулинарен посланик Булгареа предизвикателство
Вълнуваща новина за всички кулинарни ентусиасти и любители на традиционния български вкус!
Булгареа - Hero BG

Вълнуваща новина за всички кулинарни ентусиасти и любители на традиционния български вкус! Булгареа обявява старта на своето най-ново предизвикателство - "Стани кулинарен посланик на Булгареа". Това е шанс за вас да покажете своите готварски умения, да впечатлите с креативност и да споделите своята любов към българските кулинарни традиции. Ето как можете да станете част от това уникално изживяване.

Какво е "Стани кулинарен посланик на Булгареа"?

Булгареа търси трима кулинарни ентусиасти, които да станат посланици на българския вкус за период от три месеца. Тези трима избрани ще имат възможността да приготвят любимите си ястия с продуктите на Булгареа, да създават красиви и апетитни снимки и да вдъхновяват своите последователи в социалните мрежи.

Как да участвате?

Участието в предизвикателството е лесно и достъпно за всеки, който обича да готви и има активен профил в социалните мрежи. Ето и стъпките, които трябва да следвате:

1. Бъдете активни

Колкото повече участвате, толкова по-голям е шансът вашите ястия да направят впечатление и да бъдете сред тримата избрани. Публикувайте редовно, споделяйте своите кулинарни творения и ангажирайте аудиторията си.

2. Гответе с продукти на Булгареа

Пригответе традиционно българско ястие или нещо модерно с продуктите на Булгареа, направени от 100% българско краве мляко. Независимо дали ще изберете да приготвите класическа мусака, баничка или нещо по-екстравагантно, важното е да използвате продуктите на Булгареа и да впечатлите с вкус и техника.

3. Снимайте и споделяйте

Направете няколко красиви снимки на вашето ястие, заедно с продуктите на Булгареа. Опаковката на продукта тябва да се вижда в снимката. Публикувайте тези снимки във вашия профил в социалните мрежи, отбележете страницата на Булгареа и ни изпратете линк към публикацията, за да можем да видим вашето кулинарно съвършенство.

Критерии за избор на победители

На 5 юли (удължихме периода поради многото запитвания) Булгареа ще избере трима участници, които са ни впечатлили най-много по следните критерии:

1. Естетика на снимките и оригиналност - вашите снимки трябва да бъдат не само апетитни, но и красиви и оригинални.
2. Натрупани лайкове - колкото повече харесвания съберат вашите снимки, толкова по-добре.
3. Желание и активност - важно е да покажете своята страст и ангажираност към предизвикателството.

Важно е да отбележим, че само реални профили имат право да участват.

Наградите за посланиците на Булгареа

Тримата избрани ще станат посланици на Булгареа за период от три месеца. Всеки месец през този период те ще получават кашонче с млечни продукти на Булгареа, които да ги вдъхновяват за нови ястия и кулинарни шедьоври. Те ще готвят любимите си ястия, ще правят красиви снимки на тях и ще споделят тези творения с по-широка публика, която да се наслади на техните кулинарни умения.

Не пропускайте възможността да станете част от семейството на Булгареа и да представите българския вкус пред света. Гответе с любов, снимайте с вдъхновение и може би вие ще сте един от тримата щастливци, които ще станат кулинарни посланици на Булгареа. Очакваме вашите участия с нетърпение и ви пожелаваме успех!

Започнете своето кулинарно пътешествие с Булгареа днес!