Цедено кисело мляко - най-новият продукт на Булгареа

кисело мляко цедено мляко цедено кисело мляко булгареа
В светлината на съвременната тенденция за здравословно хранене и възраждане на традиционните вкусове, Булгареа представя своето най-ново попълнение - цедено кисело мляко с минимум 10% масленост.
Булгареа - Hero BG

В светлината на съвременната тенденция за здравословно хранене и възраждане на традиционните вкусове, Булгареа представя своето най-ново попълнение - цедено кисело мляко с минимум 10% масленост. Този нов продукт е резултат от постоянния ни стремеж за разрастване и достъп до висококачествени млечни продукти.

Вдъхновено от природата, произведено в Стара Планина

В Булгареа се гордеем, че използваме 100% натурално краве мляко, добивано от ферми в живописната Стара Планина. Този регион предоставя идеални условия за отглеждане на здрави и щасливи крави, които предлагат мляко с висока масленост и уникален вкус.

От ферма до масата - без излишни добавки

Един от ключовите принципи на Булгареа е да предоставя продукти без излишни подобрители и добавки. Това цедено кисело мляко е истински пример за чистота и простота в състава. Съчетанието от чисто българско мляко и закваска Lactobacillus Bulgaricus създава продукт, който осигурява на потребителите вкус и качество без компромиси.

10% масленост - Открийте удоволствието от богатия вкус

С 10% масленост, цеденото кисело мляко на Булгареа предоставя на потребителите уникално кремообразно усещане във всяка лъжица. Тази висока масленост не само подчертава аромата и вкуса на продукта, но и придава изключителна текстура и богат вкус, които се съчетават перфектно във всяко едно ястие, салата или десерт

Възраждане на българската традиция

Продуктът не само е здравословен, но и представлява възраждане на българската традиция в производството на млечни продукти. Съчетавайки старите рецепти със съвременни технологии, Булгареа предоставя на своите клиенти възможността да се насладят на автентичен вкус, който носи със себе си дългогодишната история на българското млечно производство.

Опитайте Булгареа цедено кисело мляко и открийте удоволствието във всяка лъжица

Със своята нова продукция, Булгареа предизвиква вкусовете и предлага на потребителите възможността да се насладят на най-доброто от българското мляко. С цедено кисело мляко с минимум 10% масленост, ние продължаваме да утвърждаваме своето място като гарант за качество и традиция в света на млечните продукти. Поглезете сетивата си и се потопете във вкусовете на Булгареа.